Keresés


Bernhard Gahm

Húsfélék pácolása és füstölése otthon

 Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.  
Megjelent: 2012
Oldalszám: 124
Méret (mm): 168 x 240 x 14
ISBN: 978 615 5178 21 4
Ár: 2 800 Ft.
Online ár: 2 240 Ft.
Megtakarítás: 560 Ft.
Sziget Kiadó Cím 1134, Budapest Szabolcs utca 4. Telefon: 06-1-237-06-59 Fax: 06-1-237-06-59