Híreink


Nyári újdonság - téli ízek

Napjainkban újra felfedeztük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével.
Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle étel előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges.A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!

 - sóban tartósítás és tejsavas erjesztés
 - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
 - különleges kenyerek, péksütemények
 - ecet és bor készítése házilag

Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több, mint 250 recept segítségével!

Sziget Kiadó Cím 1134, Budapest Szabolcs utca 4. Telefon: 06-1-237-06-59 Fax: 06-1-237-06-59